- پنل گچبری و سازه به عنوان بخش های اصلی
- طیف و بتونه کناف
آیا کناف بهتر است یا گچ؟
به صورت کلی کناف بهتر خواهد بود، زیرا زودتر از گچ اجرا می شود. طرح های خاص تر و شیک تر را می توان اجرا نمود. هزینه آن نیز کمتر از گچ است. گچ هم مزایای خود را دارد. بهترین متریال برای شکل دادن گچ می باشد.
مزایا کناف
- سقف هاو دیوارهای جداکننده تیغه کناف، سازه گالوانیزه می باشد. که صفحه روکش دار گچی بر روی آن نصب می شوند و درز بین پانل های با توری بتونه شده و سطحی صاف به وجود می آورد.
- دیوارهای کنافی در مقایسه با دیوارهای سنتی سبکتر بوده. باعث کاهش بار مرده ساختمان، تاثیر نیروی زلزله بر روی ساختمان کاهش می یابد.
- به دلیل سبکی نوع دکوراتیو، نحوه اتصال بذیری پانل ها به سازه به گونه ای می باشد که باعث کاهش نیروی زلزله می شود.
انواع گچبری های کناف
گچبری کناف انواع مختلفی دارد که در سایز ۱۲۰ در ۲۴۰ سانتی متر تهیه می شوند.
- گچبری های معمولی که در پروژه ها استفاده می شود. ضخامت آن ها در دو نوع ۹ میل و ۱۲ میل استفاده می شود. که ۹ میل برای سقف و دکورهای منحنی شکل و ۱۲ میل برای دیوارها و پارتیشن ها استفاده می شود.
- آکوا پنل که پنل سیمانی کناف می باشد. در آن به جای گچ از سیمان استفاده می شود. مقاومت خوبی در برابر ضربه و رطوبت دارد.
- گچبری های ضد حریق مقاومت خوبی دربرابر حرارت و گرما دارد.
- پنل های ضد رطوبت در سرویس بهداشتی و حمام استفاده می شود.
- بنل های آن تا حدودی عایق صدا می باشند.
نکاتی در اجرا:
کناف باید توسط افراد با تجربه انجام شود تا سطحی صاف و یکبارچه به وجود بیاید.
مسائل مهمی که در اجرای باید رعایت کنیم:
پنل ها را صحیح حمل کنیم تا محیط بدون ضربه باشد، استفاده صحیح از پنل ها، استفاده از سازه حداکثر در هر ۶۰ سانتی متر زیر پنل ها، استفاده از سازه و پیچ های آن، پیچ کردن بنل ها به سازه در هر ۱۵ سانتی متر، استفاده صحیح از سازه درحین اجرا، استفاده از پانل های یکبارچه، استفاده از دستک ها برای محیط هایی که عمق آن ها بیش از ۱۵ سانتی متر است. پنل های کناف در طول خود دارای فرورفتگی جزیی هستند که محل طیف است که به نقاش می تواند جای پیچ ها را کاور کند.
اجزای تشکیل دهنده کناف چیست؟
اجزای تشکیل دهنده آن به آن سادگی که بعضی از افراد فکر می کنند نیست، و به چند نوع تقسیم می شوند که ترکیب خاصی دارند.
RG صفحات گچی معمولی روکش دار:
این نوع ساختاری ساده دارند و برای مصارف معمولی از آن استفاده می کنند.
MR صفحات گچی مقاوم در برابر رطوبت:
این صفحات در مناطقی که رطوبت بالایی دارد، استفاده می شود. در مکان هایی مانند استخر ها و … هم که رطوبت بالایی دارد از این نوع صفحات گچی استفاده می کنند.
FR صفحات گچی مقاوم در برابر حریق:
در مکان هایی که احتمال حریق زیاد است از این صفحات استفاده می شود. بر روی ستون ها و موتور خانه ها می بایست از این نوع پنل ها استفاده کرد.
FM صفحات در برابر آتش و رطوبت مقاوم است:
- این نوع صفحات پیشرفته تر بوده و گران تر است. این صفحات در برابر رطوبت و آتش مقاوم هستند.
صفحات مسطح سیمانی
این صفحات لایه ای هستند. ابتدا یک صفحه سیمانی قرار دارد و دو طرف آن کاغذی مخصوص قرار گرفته است. این نوع از صفحات هم دارای دو دسته
- خارجی(نمای بیرونی)
- داخلی (نمای داخلی)
صفحات diamant سازگار با محیط زیست
در این صفحات ترکیبات خاصی به کار رفته است که به آن قابلیت های خاصی بخشیده است. این صفحات در برابر رطوبت و حریق مقاوم هستند. در مقابل پوسیدگی و کپک هم مقاوم هستند، همچنین بیشترین در برابر ضربه مقاومت دارند.
نکاتی در اجرای کناف:
در این صفحه کناف قابلیت تصفیه هوا را دارد. این نوع صفحات دود سیگار و سایر آلودگی های موجود در هوا را کاهش می دهند که باعث می شود هوای اطراف پاک باشد.
در واقع این محصول کاری برای انجام آن باید از نیروهای ماهر استفاده کرد. کناف کاری به ۴ روش مختلف انجام می شود این روش ها بر اساس محل کاربرد با یکدیگر متفاوت هستند.
۱٫ اجرا در دیوار های کاذب پوششی
این روش برای بازسازی خانه های قدیمی استفاده می شود. این کناف کاری به دو صورت انجام می گیرد:
- با سازه
در اجرای این نوع، پنل های گچی کناف با پیچ کردن به یک سازه فلزی متصل وصل می شوند. در این نوع کناف کاری فاصله کمی برای عبور تاسیسات الکتریکی و مکانیکی بین صفحه و دیوار زمینه وجود دارد.
- بدون سازه
در این نوع ابتدا با استفاده از یک خمیر مخصوص به نام پرفلیکس یک لایه گچ را مستقیما به دیوار متصل متصل می کنند. با استفاده از بتونه درزگیری را به صورت نواری انجام می دهند.
۲٫ اجرای در دیوار کاذب جداکننده
این نوع کناف کاری برای جداسازی فضای داخلی ساختمان، از دیوار جدا کننده استفاده می شود که از قاب های فولادی سبک می باشد. این قاب های فولادی که به صورت پیش ساخته و سبک هستند به شکل حروف C و U هستند که صفحات گچی توسط پیچ هایی مخصوص، متصل می شوند. تمام درز ها را توسط بتونه پر می کنند.
۳٫ اجرای مشبک در سقف کاذب
در اجرای این نوع کناف کاری که پرکاربرد ترین می باشد. از تایل های گچی و یا تایل های پوشالی استفاده می کنند. این تایل ها با آویز هایی به سقف متصل می شوند. تایل های از پیش ساخته شده را به آن ها متصل می کنند.
۴٫ اجرای یکپارچه در سقف کاذب
برای اجرای این کناف کاری، ابتدا زیرسازی فولادی انجام می گیرد. صفحات آن از طریق پیچ و مهره بر روی زیر سازی نصب می کنند. پس از این که کناف کاری انجام شد، درزگیری و بتونه کاری را انجام می دهند.
گروه معماری و طراحی دکوراسیون داخلی در مشهد کارمانی، با پشتوانه ۲۵ سال سابقه و تجربه و تخصص و تیم های مهندسی تراز اول و پایه یک آماده ارائه خدمات طراحی و نظارت و اجرا می باشد. جهت ارتباط و مشاوره با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.